Bangunan-Bangunan Unik Di Dunia (Part 2)

by Founder on February 14, 2012

Ini adalah sambungan post Bangunan-Bangunan Unik Di Dunia (Part 1). Saja aku buat part by part sebab gambar agak banyak. Kalau post sekaligus, takut slow je korang layan blog ni. Maklum sajalah internet Malaysia ni, caj je mahal tapi speed hampeh. Plus, kalau post sekaligus, hilanglah thrill‘nya. Hik3.. Jangan buang masa berharga anda, terus saja lihat bangunan-bangunan unik yang tersenarai kat bawah ni. Cekidaut~

GAMBAR BANGUNAN UNIK DI DUNIA

GAMBAR BANGUNAN UNIK DI DUNIA
Nama bangunan: Rotating Tower
Lokasi: Dubai, UAE

GAMBAR BANGUNAN UNIK DI DUNIA
Nama bangunan: Habitat 67
Lokasi: Montreal, Canada

GAMBAR BANGUNAN UNIK DI DUNIA
Nama bangunan: Casa de musica
Lokasi: Porto, Portugal

GAMBAR BANGUNAN UNIK DI DUNIA
Nama bangunan: Olympic Stadium
Lokasi: Montreal, Canada

GAMBAR BANGUNAN UNIK DI DUNIA
Nama bangunan: Nautilus House
Lokasi: Mexico City, Mexico

GAMBAR BANGUNAN UNIK DI DUNIA

GAMBAR BANGUNAN UNIK DI DUNIA
Nama bangunan: The National Library
Lokasi: Minsk, Belarus

GAMBAR BANGUNAN UNIK DI DUNIA
Nama bangunan: National Theatre
Lokasi: Beijing, China

GAMBAR BANGUNAN UNIK DI DUNIA

GAMBAR BANGUNAN UNIK DI DUNIA
Nama bangunan: Conch Shell House
Lokasi: Isla Mujeres, Mexico

GAMBAR BANGUNAN UNIK DI DUNIA
Nama bangunan: House Attack
Lokasi: Vienna, Austria

- – -
Nantikan update part 3 yang juga merupakan part terakhir untuk anda lihat beberapa lagi gambar bangunan-bangunan unik yang wujud kat dunia ni. Untuk tidak ketinggalan, jom follow Apadehal di Twitter dan juga Facebook. Orait?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

{ 2 comments… read them below or add one }

belajar forex February 17, 2012 at 5:06 pm

mana update bangunan-bangunan terbarunya??

Reply

Apadehal February 18, 2012 at 12:09 am

kami dah update kesemua part (ada 3 part).. feel free to usya~

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: